A fitness saját márkás termékei

Üzletünkben olyan különleges étrend-kiegészítőket forgalmazunk, amelyet más fitness vagy konditerem nem. Ezek a termékek természetes összetevőket tartalmaznak, amelyek növelik az edzések hatékonyságát, segítik a fogyást, a zsírégetést, csökkentik az étvágyat, éhségérzetet.

Egyik ilyen népszerű termékünk a Collamin ampulla, amely 16 féle hidrolizált aminosavat, továbbá  B1, B6, B12 vitamint, Folsavat tartalmaz. Egy ampulla edzés előtt vagy után tökéletes tápláléka a kötőszövetnek, építő eleme a csontoknak, bőrnek, ízületnek, porcnak.

A másik figyelemre méltó újdonság a 2017-es év terméke, a Cr+ kapszula (Cróm Plus), amely edzés előtt egy „tökéletes üzemanyag”, hogy növelni tudd teljesítményedet. A benne lévő króm-pikolinát a legjobban felszívódó króm-készítmény. Magas százalékban tartalmaz guaranát, amelyet kiváló energetizáló hatásának köszönhetően „természetes koffeinként” ismernek. Harmadik összetevője a folsav amit „jókedv” vitaminként emlegetnek, hiszen egy jó edzés, bármilyen sport is legyen boldogságot, elégedettséget okoz, – és ezt tökéletesíti a mi folsavunk. Amit fontos tudni a termékről: úgy segít fogyni, hogy az izomtömegünk megmarad.

Mindkét termékről bővebben olvashatsz a High Care webshopjában: http://www.highcareexkluziv.com/etrendkiegeszitokkép