Óráink

Ahhoz, hogy elérd a kitűzött célodat, és a tested edzése közben is remekül szórakozz, a csoportos órák keretei a legmegfelelőbbek. A többiek jelenléte hatalmas motivációt jelenthet számodra. Ahhoz, hogy könnyebben megtaláld a számodra legmegfelelőbb mozgásformát, könnyebben eligazodj a lehetőségek között, az órák jellegének rövid ismertetőjével segítünk a döntésben.

ALAKORMÁLÓ ERŐSÍTŐ

Az egyik legnépszerűbb óratípus, amely bárkinek ajánlott. Egyszerű, nem koreografált óra, ahol az egész testet átmozgatjuk, izmainkat tónusba hozzuk, de nem növeljük annak méretét. A magas ismétlés számnak köszönhetően szálkásítjuk a testet. Az órán használunk különböző eszközöket is, pl. step pad, kézisúly, labda, gumiszalag.

HOT-IRON

Ha szálkás és definiált izmokra vágysz, akkor ez a Te órád! Ez egy súlyzó rudas, zenére végrehajtott csoportos edzés. A cél az arányosabb izomzat, valamint az erő és állóképesség fejlesztése. Ez az egyedülálló edzésmódszer, amelynek utó-zsírégető hatása van, ugyanis regenerálódás közben is folytatódik a kalóriák égetése. Élettani hatásai. nő a csontsűrűség, erősödik az immunrendszer, javítja a szívműködést, anyagcserét.

SPINRACING

Ha a fogyás a cél, akkor ez a te órád! Nemtől és kortól függetlenül mindenkinek ajánlott. Zenés, csoportos kerékpározós aerob-edzésprogram, ahol nemcsak a lábat, hanem a felső testet is megdolgoztatjuk. Ízület kímélő. Pozitív élettani hatásai: javuló állóképesség, edzett szív, rugalmas érrendszer, oldja a stresszt és nagy a kalória felhasználása. Azok számára is ajánlott, akik csak kikapcsolódnának jó zenére, jó társaságban.

KÖREDZÉS

Ez egy igazán pörgős, intenzív edzés, kevés pihenővel. Akár a testsúlycsökkentés, akár az állóképesség növelése a cél, vagy a fittség megtartása, a köredzés nagyszerű módszer erre. A gyakorlatokat folyamatosan, egymás után (körforgás szerűen) hajtjuk végre, kevés pihenővel. Az „állomásokon” különféle eszközöket használunk, hogy színesebbé tegyük az órát, pl. kettlebell, gfex, medicinlabda, rúd-tárcsa, saját testsúly gyakorlatok. Kifejezetten fejleszti a kondíciót, pozitív hatással van a keringésre és a légző rendszerre. Az edzések igenváltozatosak, nem lehet megunni!

KETTLEBELL

A kettlebell edzés egy remek módszer, amivel rövid idő alatt formába hozhatod magad. A kettlegel egy vas (gömb) súlyzó, aminek fogantyúja van. Teljes testet átmozgató gyakorlatokat végzünk. Kiválóan fejleszti az erő-és állóképességet, valamint kiválóan edzi a törzs izmait, ezért hátfájásra kifejezetten ajánlott. Az óra folyamatos, intenzív gyakorlatokból áll, kevés pihenővel. A gyakorlatok alatt a láb, hát, kar, has folyamatos feszítés alatt van.

TABATA

Az egyik „leggyilkosabb” leginkább zsírégetőbb edzésmódszer! 20 mp munka 10 mp pihenővel több körön keresztül. Az edzésen általában a saját testsúlyunkat használjuk. Azoknak ajánlom ezt az órát, akik szeretik a kihívásokat és szeretnek kilépni a saját komfortzónájukból.

PILATES

Ha feszes izomzatra, kitűnő erőnlétre és rugalmaságra vágysz a “Pilates”-szel elérheted. Az edzés lényege, hogy a kontrollált mozgássorozatokkal és a légzés optimális összehangolásával a test összes izomzatát tonizáljuk. Legfőképpen a has, a hát alsó része, a far, a medence izmai, – vagyis az összes hasizom, a mély hátizom és a belső comb izmai. A Pilates módszer hatékony gyakorlatokat tartalmaz a különféle hét és gerinc panaszokra, ízületi és reumatikus betegségekre. Olyan mélyen lévő izmokat is megmozgat, amelyeket különféle fitness edzések nem. A speciális légzéstechnika, valamint az egész törzsizomzatot átmozgató gyakorlatok, stabilizálják a gerincet és a test többi ízületét. A Pilates mozgástechnikája statikus tartásból és dinamikus nyújtásból épül fel, így erősíti és egyen nyújtja is az izmokat, növelve ezáltal a hajlékonyságot. Ha egy fárasztó nap után szeretnél ellazulni és csak magadra koncentrálni, akkor itt a helyed!

AERO KICH BOKSZ

A távol-keleti küzdősportok és a nyugati világ fitness tréning koncepcióinak elegyeként alakult ki. Egyszerű elemekből épül fel, nem koreografált, bárki számára követhető intenzív edzésforma. Állóképesség fejlesztő tréning magas kalória felhasználással.

ALAKFORMÁLÓ

Különböző eszközökkel végzett szálkásító tréning. Az órákon használt eszközök: Kettlebell, Flexi-van, X-Co, Softball, Born plusz különböző súlyzók.

BODY ART

Eszköz nélküli funkcionális tréning. Különböző szintek forgó rendszerben jelennek meg az órákon. Basic óra: légzésritmusban
Dynamic: önerő és dinamika egy órában.
Deepwork: legmodernebb edzésmódszerrel végrehajtott dinamikus változás

FEEL THE POWER

Aerobic kombinációs bemelegítés után ütésekkel, rúgásokkal kombinálva zajlik az intenzív első szakasz, mely felkészít a későbbi köredzés felejthetetlen élményére. Minden fontos és problémás izomcsoport célzott igénybevétele után gyere és érezd Te is micsoda erőt ad egy ilyen pörgés.

FULL KONDI

Teljes alakformálás zsírégető pulzus tartományban, különböző szerek használatával (pad, gumikötél, súlyzó). Ha egyszerre szeretnél fogyni és erősödni, gyere, ne habozz tovább!

GYMSTICK

Speciális gumiköteles ellenállással végzett izomerősítő, tonizáló, szálkásító tréning. Erősítő és cardio blokkokkal.

STEP & BODY

Dinamikus és erősítő blokkok váltakozásával érünk el zsírégető és tonizáló hatást az óra során. Minden órán egy-egy izomcsoport kap kiemelt szerepet. Hatás: testsúly csökkenés, izom definiálás.

INTERVALL MIX

Az edzés intervall és funkcionális erősítő elemek kombinációjára épül. Az óra alatt különböző blokkok váltják egymást. Egy-egy blokkban mindig két, főizomcsoport vesz részt, ezáltal elkerüljük, hogy az izom kifáradása miatt a gyakorlatokat helytelenül végezzük. Az edzés neve a változó intenzitású mozgásra épül, mivel az aktív és pihenő szakaszok váltják egymást. Az óra serkenti az anyagcserét, – ha maximális erőbedobással végezzük a blokkokat, az egyik leghatékonyabb zsírégető mozgásforma. Azoknak ajánljuk, akik viszonylag gyorsan szeretnének eredményt elérni, formás, szálkás testet szeretnének.

FUNKCIONÁLIS KÖREDZÉS

A test természetes képességeit erősíti, melyek segítségével egy esztétikailag formásabb izomzatot kapunk. A hevederes edzéssel végtelen számú gyakorlat végezhető, mely a teljes testet megmozgatja, mivel edzés közben a saját testsúlyunkat használjuk és könnyen módosíthatjuk a terhelés nagyságát (pl. dőlésszög megváltoztatásával). Ez az edzés nagyon intenzív, mert magas a kalória felhasználás, mely a regeneráció időszakában is folytatódik. Ezzel az edzéssel az erő és az állóképesség egyaránt fejleszthető.

EDZŐTERMI KÖREDZÉS

Akár testsúly csökkentés, akár állóképesség javítás vagy a fittség megtartása a cél, ez az edzésforma minden esetben nagyszerű döntés. Köredzésnél többféle gyakorlatból, pihenés nélkül végzel egymás utáni gyakorlatsorokat. Az edzésen lehetőség van bármely cardio gépen, lapsúlyos gépen, erőgépen, padokon, állványokon, súlyzókkal történő edzésre. A részvevőkkel az órán személyi edző foglalkozik, aki szakmai tanácsokkal segít az egyes gyakorlatok megfelelő kivitelezésében. Az óra változatos, hiszen egy személy több eszközzel is dolgozik az óra alatt. Szórakoztató, hiszen nem egedül kell “megdolgozni” a jó alakért, a fittség megtartásáért.