Személyi edzés

Edzeni egy edző partnerrel, aki ráadásul profi szakember, és egyetlen feladata, hogy motiváljon téged és segítsen elérni a kívánt eredményt? – Ez egy nagyon jó döntés. Ha úgy érzed, hogy szükséged van egy kis biztatásra, hogy belevágj egy jó kis programba, akkor a személyi edzés a legjobb választás. Az állapotfelmérésen túl összeállítjuk a személyedre szabott edzéstervet és folyamatosan nyomon követjük a „munkád”, hogy a kívánt célt a leghamarabb és legjobb eredménnyel érd el.

A foglalkozások során megtanulod használni a tested, megtanulod a gyakorlatok helyes kivitelezését, edzéstervet kapsz, mely alapján a későbbiekben már önállóan is tökéletesen elboldogulsz.

Ha úgy érzed, hogy önállóan nem eléggé hatékonyak az edzései,  nem képes elérni a kívánt célt, fogyni vagy éppen izmosodni szeretne, úgy ajánljuk figyelmébe a különleges megoldásokat kínáló, személyre szabott edzési lehetőséget.

Biztos lehetsz benne, hogy a tréningek során a legapróbb részletekre kiterjedő figyelem útján képes leszel megvalósítani elképzeléseidet.

Személyi edzőink révén minden esetben személyre szabott megoldást kínálunk, így a rohanó élettempó mellett is jut ideje a testi erejének visszaszerzésére, fokozására.

A foglalkozások során megtanulja használni a testét, megtanulja a gyakorlatok helyes kivitelezését, edzéstervet kap, mely alapján a későbbiekben már önállóan is tökéletesen elboldogul a nehezebb feladatokkal is.

A személyi edzés az alábbi lépésekből áll:

  • első személyes találkozás, a feladatok, célok egyeztetése, a betegségek megbeszélése
  • állapotfelmérés: erő, erőállóképesség, hajlékonyság megállapítása, aktuális edzettségi szint, fittség szintjének megállapítása
  • edzések menetének megbeszélése, tervek felállítása
  • a személyi edzés folyamata
  • menetközbeni és időszakos eredmények, nehézségek megbeszélése, a terv esetleges módosítása

Bízunk benne, hogy a személyre szabott edzései révén eljutsz egy olyan szintre, amikor a hétköznapok során már hiányzik a testmozgás, s ennek a különleges érzésnek Te is megtalálod a tökéletes  módját.

SZEMÉLYI EDZŐINK