Masszázs

Közérzet javító, keringést fokozó masszázs, – kényeztetés, ellazulás a masszőr szakszerű érintésével.

A személyre szabott masszázsok alkalmával fokozódik a test vérkeringése, nyirokáramlása, így a méregtelenítési folyamat révén fiatalabbnak érzed magad, mivel egyensúlyt teremt a szervezet működésében. A masszázs tehát hozzájárul testünk és lelkünk harmonikus működéséhez.

A masszázs kortól és nemtől függetlenül mindenkinek ajánlott, hiszen lazító, tonizáló és rehabilitáló hatása van.

Kiválóan képzett szakemberünk az alábbi fő masszázsformákat kínálja számodra: hát masszázs, relaxáló egész testes masszázs, talp, kéz, fej masszázs, zsírégető masszázs

SVÉD MASSZÁZS

Az évezredek tapasztalatán alapuló masszázs különféle módozatai egyaránt csodákra képesek az ember testével, lelkével, hiszen az érintés útján létrejött kontaktus révén pótolhatatlan  élményben lehet részed, mely során  egyedülálló hatást lehet elérni a test izmaira, lágyszöveteire, ízületeire. Az ókori japánban a masszázst vakok végezték , – úgy gondolták, hogy az ő figyelmüket nem vonja el a test látványa, így kizárólag az érzetre és a problémára irányíthatták figyelmüket.

A személyre szabott masszázsok alkalmával fokozódik a test vérkeringése, nyirokáramlása, így a méregtelenítési folyamat révén fiatalabbnak érzed magad, mivel egyensúlyt teremt a szervezet működésében. A masszázs tehát hozzájárul  testünk és lelkünk harmonikus működéséhez.

A masszázs kortól és nemtől függetlenül mindenkinek ajánlott, hiszen lazító, tonizáló és rehabilitáló hatása van.

Kiválóan képzett szakemberünk az alábbi fő masszázsformákat kínálja számodra:

  • hát masszázs
  • relaxáló egész testes masszázs
  • talp, kéz, fej masszázs
  • zsírégető masszázs

A masszázzsal előkezelt izomzat teljesítő képessége növekszik.  A hátmasszázsnál  a gerinc két oldalán az izmok stimulálásával arra törekszünk, hogy meggátoljuk ezek letapadását, és mozgásuk könnyedebb legyen. A hát masszírozásával elkerülhető a rossz tartás és meggátolható az ideg becsípődés, gerincsérv, nyaki sérv.

A testmasszázs: Az egész testes masszázsnál a szervezet oxigén ellátása megnő, ezáltal megnő teherbíró képességünk, és gyorsabb lesz az anyagcsere működésünk is. Ilyenkor a leghatékonyabb a masszázs, hiszen itt minden testrészt egyenletes technikával dolgozunk át.

A  talp, kéz és fej masszázs: A masszázs minősége függ az ingerek minőségétől és erősségétől. A talp masszírozás egyfajta méregtelenítő kúra, hiszen minden szervünk idegvégződése megtalálható a talpon, és ennek stimulálásával a masszázs méregtelenítő és gyógyító hatású lehet. Ugyan így a kézen is lehet bizonyos idegvégződéseket stimulálni, mely pl. nagyon jó hatással van a fejfájásra, nőgyógyászati panaszokra, stb.
A fej masszírozása  (homlok, fül, stb.) szintén segít megszüntetni a fejfájást, jó közérzetet biztosít és az oxigénfelvétel is hatékonyabb lesz.

Zsírégető masszázs: A masszázs hatására a bőr hőmérséklete megemelkedik, javítva a kozmetikai krémek felszívódását.  Ehhez a masszázshoz speciális nyirokaktív és zsírégető krémeket használunk, mint pl. a Styler-anti cellulit krém,  az AE-stick zsírégető krém, stb. A problémás, lokalizált területek kezelése (pl. has, comb, fenék, lovagló izom) nagyobb intenzitással történik. A kezelés hatására a zsírsejtek oxigénfelvétele nő, ezáltal a térfogatuk csökken, így megindul a fogyás.

(Természetesen minden masszázsnál megvannak a kontraindikációk,melyek fennállása esetén tilos a masszírozás.)

A Fitness M Wellness Club olyan szolgáltatást kínál számodra a különféle masszázsokkal,  melyek során biztos lehetsz abban, hogy tested megtanulja ismét az ellazult állapotot, s rádöbbensz, hogy ez a természetes.

AYURVÉDIKUS MASSZÁZS

Az ősi ayurvédikus masszírozás nálunk kevésbé ismert, annak ellenére, hogy az indiai orvostudomány már 4000 éve alkalmazza.

A masszázs során megtapasztalhatod az igazi wellness érzést, hiszen tökéletes összhangba kerül a test, a szellem és a lélek harmóniája, amin egyben az egészségünk nyugszik. Az általunk alkalmazott módszerben olyan speciális illóolajat használunk, mely a legérzékibb illatok ötvözetével járul hozzá az egyedülálló hatás eléréséhez.

Ez az ősi tudomány nyugodtan tekinthető a világörökség részeként, ami magába foglal egy életszemléletet, mely visszatérít minket a valós világba egy holisztikus szemléletmódon keresztül.

Alkalmazása hozzájárul ahhoz, hogy hosszú időn keresztül érezd a fittség különleges érzését, mivel megadja testének, lelkének azt. ami a maradéktalan regenerálódási folyamatokhoz szükséges.

A meleg ayurvédikus olajos masszázs pozitív hatásai:

  • véd a napi stressz káros hatási ellen
  • optimalizálja a vérkeringést
  • oldja az izomfeszültséget
  • fokozza a szervezet méregtelenítési folyamatait

A gyengéd, lágy, nyugtató masszírozás mindig személyre szabottan történik, reagálva a tested jelzéseire, így biztosítva a maximális ellazulást és a szervezet energiával történő feltöltődését.

MASSZŐREINK