JUBILEUMI NYÍLT NAP – OKTÓBER 14.

Nyílt napunkon a vendégek megismerhetik a legújabb bőrfiatalító, regeneráló, hámlasztó és fehérítő arc-és dekoltázs kezeléseinket és a testkezelések újdonságait. 

Ezen túl, minden kedves vásárlót meglepünk egy ajándék őszi kezeléssel és legújabbtermékünk kipróbálási lehetőségével.  Ezen a napon természetesen már hagyomány, hogy a vásárlásokra 20 % kedvezményt adunk.

Kozmetikusaink ajánlják:

Az őszi-téli szezonban minden kezelés a bőr regenerációjáról, feltöltéséről, a ránctalanításról, és a nap okozta károsodások, valamint pigment foltok eltüntetéséről szól.

  • Ingyenes bőrdiagnosztika, személyre szóló kezelési és kúrajavaslatot teszünk.
  • Plazma kezelésünk a legújabb kozmetikai eljárás 2017-ben, – fantasztikus újdonság! Bár kinek elvégezhető, minden bőrtípusnál ragyogó eredményt garantál, legyen szó akár a rozáceáról, pigment foltokról vagy ráncokról.
  • Az őszi botox kezelésünket több éve sikerrel végezzük. Rendelkezünk egy olyan különleges kozmetikai botox szérummal, amelyet ultrahanggal juttatunk be a bőr mélyebb rétegeibe.
    Az idén megújult kezelésünk különleges eleme az algás, C-vitaminos peelingmasszázs, amely remekül előkészíti a bőrt a hatóanyagok befogadására. Elmaradhatatlan része a kezelésnek a mi csoda búránk, amely alatt étékes oxigént lélegzünk be, és ez az energia segíti a bőrsejtek megfiatalodását.
  • Hámlasztunk és csiszolunk!
    Gyümölcssavas krémmel, 55 %-os gyümölcssavval, A-vitaminnal és mikrodermabrázivóval.