Matulay Gertrud

SZEMÉLYI EDZŐ, AEROBIC OKTATÓ, DSGM GYÓGY TESTNEVELŐ

A cégnél 2000-től dolgozom. Sportoktatói végzettségemet aktívan gyakorlom. Tartok személyi edzést, melynek keretében állapotfelmérést végzek, személyre szabott edzéstervet készítek, melynek része az étkezési és életmód tanácsadás.

Aerobic edzőként változatos órákkal várom a mozogni vágyókat. Közülük néhány: a „Gym-Stick” keretében speciális gumikötéllel erősítő edzést tartok. A „Body Art” tréningek a  különböző erősségi fokozatú órákkal  (Basic, Dyxnamic, Deep Work) a test-lélek-szellem egyensúlyát biztosítják. A „Step-Aerobic” cardio, erősítő és zsírégető tréning szintén nagyon közkedvelt a vendégek körében.

Mindemellett DSGM szakgyógytornászként tevékenykedem, diplomámat az OTE Egészségügyi Főiskolai Karán szereztem. A „Dévény”-kezelés lehetőséget ad: az oxigén-hiányos, idegrendszeri sérülések, az ortopédiai kórképek (dongaláb, gerincferdülés, stb.), a baleseti sérülések kezelésére. A kezelések célja a megkésett mozgásfejlődés korrigálása, az egészséges, jól működő izomzat kialakítása, az izom-kontaktúrák oldása.

Elérhetőség: +36 30 350 4003