Rólunk

BEMUTATKOZÁS

A Fitness M Wellness Club alapítási éve 1991. Miskolcon elsőként és egyedülálló módon megnyílt létesítmény mindössze 120 m2-en kezdte el tevékenységét, már akkor is kiemelt fontosságúnak tartott kozmetikai kezeléseket is kínálva vendégeinek. Az időközben 1000 m2-re bővült területen napjainkban helyet kap az országos referenciaközpontként működő High Care Center, a cardio, a súlyzós és az aerobic terem, a szauna, szolárium, a meleg vizes medence. Kiváló szakembereink részben a németországi Weyergans High Care AG. –ban tanultak szerint dolgoznak, ill. valamennyi trénerünk oktatónk magas szintű szakmai képzettséggel és tapasztalattal rendelkezik. Büszkék vagyunk arra, hogy hírük Miskolc falain túl is elér.

Célunk egy olyan családias légkörön alapuló szolgáltatás kínálása vendégeink felé, ahol mindenki egy kicsit otthon érezheti magát. Cégünk komoly eszközökkel rendelkezik az un.  lábbetegségek prevenciója terén.Hisszük, hogy aki rendszeresen látogatja clubunkat, az a rendszeres testmozgáson túl megtapasztalja a pozitív body image önbizalom építő hatását.

A több mint 20 éves múltunk során örömmel tapasztaljuk, hogy az akkori fiatal lány ma már anyukaként is el jön hozzánk, van aki már a bébi úszásra hozza gyermekét, van, aki már aerobic órára jár a nagy lányával.

Innovatív, magas színvonalú gépeink alkalmasak a medical wellness által támasztott követelmények kielégítésére. A különféle nyirokáramlás fokozó eljárásunk hozzájárul a preventatív érszűkületek, visszértágulatok kezelésére, valamint a sportolói sérülések utáni rehabilitáció meggyorsítására.

Cégünk kiemelkedően fontosnak tartja azt, hogy munkatársaink jól érezzék magukat munkahelyükön.

Ez is hozzájárul ahhoz, hogy az egytől egyik magasan kvalifikált fitness oktatóink, kozmetikusaink örömmel foglalkozzanak vendégeinkkel.

Büszkék vagyunk arra, hogy valamennyi munkatársunk több éve dolgozik a cégnél, ami a hosszú távú, minőségi munka alapját jelenti.

Eszközparkunkat folyamatosan megújítva igyekszünk lépést tartani a legújabb irányzatokkal. Kozmetika, testkozmetika terén a  Weyergans High Care AG. újításaira nincs nagyobb bizonyíték, mint hogy a cég már többször elnyerte a „Németország Leginnovatívabb Cégei” kategóriai besorolást.

Mindannyian azt szeretnénk, hogy vendégeink örömmel látogassanak minket, jól érezzék magukat a ház falai között.

Fitness és Személyi Edzőink, kozmetikusaink célja, hogy mindenkit segítsenek abban, hogy minél előbb elérje a kívánt célját, továbbfejlesztve egyéni képességeit, szépségét, body image-t.

Edzőtermünkben a kiváló minőségű Life Fitness®lapsúlyos komplex gépekkel találkozhatsz. Valamennyi izomcsoportra van speciális gépünk. Ezek a gépek olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, melyek biztosítják az ízületek károsítása nélküli erőfejlesztést, az egyéni testmagasságnak, edzettségi szintnek megfelelő beállításokat. Minden egyes gépen fel van tüntetve a gyakorlat helyes végrehajtása és azok az izomcsoportok, melyeket leginkább edz az adott gép.

Minden edzés megkezdésekor ügyelni kell a fokozatosságra! Ha segítségre van szükséged, keresd személyi edző kollégáinkat!

Ha szívesebben edzel súlyokkal, elkülönítettünk egy területet, ahol  egyaránt megtalálhatod  az egykezes és kétkezes súlyzók is.

Választhatsz a  versenyrúd és a hagyományos, véknyabb rúd között a kompatibilis tárcsákkal, valamint rendelkezünk kettlebel súlyzókkal is.