Zsírpárnák a hason, lábon, fenéken: SIMPLY RED! – Nem csak nőknek!

Figyelem! Forradalmian új zsírbontó, alakformáló spray:  SIMPLY RED.  A gyenge kötőszövet gyakori
mellékhatása a helyi zsírfelhalmozódás (helyi elhízás) a has, lábak, fenék területén. Leginkább a nőket érinti ez a probléma, a statisztikák alapján kb. a hölgyek 70 %-át. A férfiaknak feszes a kötőszövete, de ők sem „ússzák” meg, ők a pocakban tárolják a felesleges zsírokat. Közismert probléma a „sörhas” jelenség. Rendszeres sportolással sokat tehetünk a probéma ellen. A sporthoz és egy ésszerű kalória csökkentett táplálkozáshoz nagy fegyelem, kitartás és idő kell! Tisztában kell lennünk azzal, hogy bár egy intenzív edzéssel elégetünk kb.  500-800 kcalt, viszont egy „fegyelmezetlen” vacsorával, netán egy kis alkohollal sokat rontunk ismét a helyzeten.

A High Care® franchise kozmetikák 27 éve foglalkoznak narancsbőr és alakformáló kezelésekkel, a helyi depózsírok csökkentésével. Ahhoz, hogy a problémáktól megszabaduljunk, itt is nagy szerepe van a kúráknak, az ismételt kezeléseknek. 2019-ben egy fantasztikus High Care® kozmetikai újdonság került a piacra egy forradalmian új hatóanyag komplexnek köszönhetően, mely külső segítséget ad a zsírbontás (lipolízis) terén.

Az új megoldás a test és alakformálásra: a vörös spray (RED spray), mely az összetapadt zsírsejtekre hat, fokozza a zsír anyagcserét. Hasonló hatással bír, mint a már ismert ultrahangkezelés (kavitáció) vagy a vákuumkezelések, rádiofrekvencia vagy akár a hidegterápia.

Az új hatóanyag komplex lebontja a depózsírokat. Ez olyan hölgyeknek vagy férfiaknak jelent megoldást  problémáikra, akiknek nincs idejük egy kitartó, rendszeres edzésre, vagy nehezen sikerül megváltoztatni életmódjukat, étrendjüket. De a „vörös spray” remek kiegészítője lehet egy kiadós edzésnek, torának is, hiszen mozgással „megspékelve”  sokkal gyorsabban érünk el látványos eredményt.

A főleg gyógynövényekből álló aktív összetevők komplexuma csodálatos tulajdonságokkal rendelkezik. Használata során a bőr kivörösödik, amely melegségérzettel és esetenként belső feszítő érzéssel párosul.

A High Care® Cosmetics új, innovatív alakformáló spray-je a Simply Red, mától nélkülözhetetlen kozmetikuma lesz a test-és alakformálás elkötelezettjeinek.